Gott nytt år!!

Jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år.Och vist kan man ha en massa löften, men jag nöjer mig med att säga att detta skall bli mitt år, jag skall prioritera mig själv och det vill säga mycket när man har fyra små barn. Men jag måste för att orka, och det är en viktig insikt.

Stannade hemma

som jag så klokt fick kommentaren så är inte yrsel nått bra att träna med. Det är ju lite jobbigt ibland att avgöra vad som är latmasken ien som vill stanna hemma och när man verkligen skall men som sagt yrsel där är det ju igentligen ingen tvekan. Igår blev det inte heller nån träning men det var inte pga av hur jag mådde utan att det inte hanns med. Livet med fyra barn är ibland helt fulltecknat och här måste jag lära mig hitta luckor. Gårdagen avslutades med bio, (Mega minde) med 8 åringen men tyvärr kunde vi inte se klart den då han fick feber och mådde så dåligt att det var bara att åka hem. Så nu är mellan barnen bättre och den store rejält sjuk hoppas nu bara lilltjejen klarar sig.

Idag testade jag grönsaksoppa från Xtravaganza och den var riktigt god. Det bästa med halvfarten är att jag känner så här kan jag leva : ) Jag är inte tokhungrig och inte speciellt sugen. Skall bli spännande den 12e och se hur mycket jag har gått ned!!


Borde åka och träna men...

med mensverk och yrsel känns mindre lockande. Känner verkligen bara för att sitta kvar här i soffan med en filt, en kopp te och mysa framför kaminen. Så motivera mig att ta mig ur soffan!!

Suck inte lätt alla dar.

Förutom att mellan barnen är sjuka så har lilltjejen fått en ny tand. Så nu vill alla vara hos mamma och ja då ser det ut så här hemma hos oss.Sjuka barn är sjuktjobbigt

i vart fall när två är dåliga och två är friska. Idag är dock mamma här och hjälper mig då stora sonen har fotbollstunering. Maten har ju tyvärr inte blivit som jag planerat. Till lunch blev det grovt bröd med makrill i tomat sås, men det kunde ju varit värre känns ändå som ett okej utanför planen mål. Skall åka ned till gymmet i kväll och träna dels för att bränna kalorier men främs för att få endorfiner.

Tisdag mat och motion

Mat
Frukost
, xtravaganza soppa chokladsmak
Mellis, mini keso m björnbär
Lunch, kyckling (från charken) ragu sallad
Mellis xtravaganaza soppa, cappuciono
Middag, kassler, ärtor o majs, sallad
Mellis, liten latte och nötter

Motion
Wii dance 40 min

Välkommna hit

Ulrika heter jag är 35 år. Mamma till fyra små busfrön, pojkarna är 8år och 3år och flickorna 6år och 1år.
Vi bor utanför Göteborg, jag jobbar som konsult, när jag då inte är mammaledig, vilket jag nu är, då jobbar jag extra med att sälja me&i kläder.
Nu har jag tagit tag i min övervikt, jag har skrivit in mig hos Xtravaganza på mitt gym, jag gillar deras helhets tänk, och tror att detta är rätt väg för mig att bli av med mina extra kg. Jag kommer dock inte att köra på helfart utan det blir kombinerat mat och pulver då jag har graves (giftsttruma) då vill jag inte stressa kroppen eftersom mina värden är normala för tillfället.
Så varmt välkommna hit jag behöver såväl söttning som peppning. Lämna gärna en kommentar.

RSS 2.0