-8kg på 2.5 veckor

är jag väldigt nöjd med. Nu trappar jag upp med mat, har alltid sagt att jag bara skall köra så länge jag mår bra och det har jag inte gjort dom senaste dagarna. Jag har haft monsterhuvudvärk och inga tabletter har hjälpt. Började trappa upp lite igår och idag ordentligt. Tänk att sallad och lite kalkon kan smaka så gott och kaffe med mjölk. MMMmm!! Har köpt boken " din coach i köket" där det finns massa recept som passar min smak, skall bli kul att testa dom.
Idag känner jag mig pigg och glad och slapp knapra huvudvärkstabletter, skall köra på halvfart tills efter påsken och sedan köra helfart igen. Får se hur det upplägget fungerar.

I morgon är det 2 veckor!!

Heja mig!! Trodde faktiskt inte att jag skulle fixa att alls gå in i ketos och här rullar dagarna bara på. Suget efter mat är nog det som är svårast. Pizza, thaimat, sushi eller gå ut på fin restaurang och äta gott, grilla. Ja ni hör jag är helt hopplös, vilket kanske är ett tecken på att jag måste gå ned mer för att ge ned i vikt och äta samtidigt har jag svårt för jag älskar maten helt enkelt.

Stor utamaning denna vecka är att jag skall åka och sova över hos mina föräldrar med 3 av barnen. God mat i massor brukar det bjudas på där. Dom vet dock att jag inte äter men ändå känns det lite jobbigt.

Det går upp och ned

dock inte vikten för den går stadigt nedåt, såklart inte lika snabbt som första veckan men det tickar på nedåt.

Med hungern går det däremot upp och ned, har ätit lite protein men jag är rädd för att jag bara har gjort mig en otjänst, så nu är det bara vanlgit vatten och pulver som gäller. Skall se om det funkar bättre.

God morgon

Lördagsmorgon, och ja här är vi uppe med tuppen. Men barnen sitter och tittar på tv, lill tjejen leker på glovet och jag stitter här i morgonrock i fotöljen och surfar så det är ganska gött ändå.
Just nu känns det som dagarna tickar på inte alls lika svårt som i början.

Tack för pepp och stöd! Är så glad för alla fina kommentarer.

RSS 2.0