Dålig på att uppdatera med det går bra

-2kg förra veckan!!
Men tyvärr är mina småttingar sjuka så förra veckan var det 3 åringen och nu är det 1åring. Inget kul så nån tid till bloggande finns inte. Men vill ändå hälsa att jag mår bra, äter bra och tränar : )
Skall bli intressant att se vad vågen visar på torsdag.

Har övat massor idag.

På att äta rätt när fel tillfälle uppstår. Som alltid tycker jag det är svårt i socialamatsamanhang, som när jag jobbar och säljer me&i kläder så bjuds det alltid på fika. Trevligt på alla sätt men inte förenligt med min viktminskning. Kände mig riktigt hungrig motslutet och kunde gärna fikat men var stark nog att motstå. Sedan kommer jag hem och då har mannen inte lagat mat som lovat, *suck* kl 18 är det inte läga att stoppa in en stek i ugnen när alla är vrålhungriga till barnen fanns det falukorv som var planerad till deras lunch. Själv hittade jag lax och gjorde en god sallad med varm brocoli. Därefter var det dax för lördagsgodis, mmm luktar så gott men jag vet att inte ens kan smaka en liten bit för då är jag fast. Själv åt jag hallon och mango med lättkesella och keso blandat gott!!!
Är nöjd över dagen. I morgon väntar nya utmaningar i form av ny me&i träff och middag hos mina föräldrar.

Solig lördag

Härligt, men tyvärr är jag inte helt återställd ännu. Skall förvisso iväg och jobba lite, men i övrigt blir det en vilo dag.
Till lunch blev det kyckling med wookad svamp, lök och paprika och en sallad till det. Gott!!

Målbild



(Foto www.meandi.se )


Jag har funderat och funderat men denna kläningen har jag som målbild jag tycker den är så fin och just nu sitter den inte snyggt på mig men till sommaren då skall jag ha den och snygga tränade armar och en magen som inte pluffsar ut.

Jag SKA fixa detta!!

Idag är jag krasslig, så någon motion blir det inte. Men maten har gått bra.
Blåbärs shake till frukost.
Kalkon m majs och sallad
Nötter
Kyckling med mango/hallon salsa och sallad

Totalt 1013kcal

Har köpt en ny telefon en HTC desire så nu har jag en app som jag reggar vad jag äter. Känns bra att ha koll : )



Måste tacka för alla fina kommentarer och pepp

är så roligt att ni komenterar peppar och stötar.
Tack alla!!

Ang helfart som några föreslår så kan jag inte köra det pga av min sjukdom, graves (giftstruma) just nu är den underkontroll utan medicinering och jag är jätteglad för det, men att stressakroppen med en helfart är inte att tänka på då jag kan väcka den igen.

Nytt möte

är alltid peppad efter Xvaganzas möten. Nu har jag halkat dit igen och gått upp men det märks att träningen har gett resultat då jag har gått upp i muskelmassa. Nu är det nya tag och vi har kommit överens om att jag får komma dit 1gg/ vecka för att väga mig, så att jag har lite press på mig. Känner att jag behöver det, klarar några dagar sen halkar jag dit igen. Just nu känner jag mig som jag håller på att bli sjuk, håller tummarna för att jag vaknar i morgon och mår bättre.

Lördagar är svåra

började bra men en shake, och sedan tycker jag mitt val med en GI smörgås, rågbröd, ägg keso, lax och grönsaker känndes helt okej för att vara ute och fika. Men sen hos svärföräldrarna hade barnen lördagsgodis och så kom mellan dottern och bjöd mig och dum som är tackade jag ja. Morr. Nu blev det baugette och revben till kvällsmat och då tog jag bröd oxå. Men å andra sidan är jag nöjd oxå jag kunde köpt något sött i affären och jag var bra sugen. Men lite bröd och tre godisbitar är ingen fara men jag är så rädd att suget är igång triggat och i morgon väntar en dag i full fart med konståkning/ handboll för barnen, jobb för mig, och födelsedags kalas för min syster och man. Både på jobbet och kalaset finns massa fällor. Men jag ÄR stark jag fixar detta!!

Mello

Har varit på Mellodifestivalens genrep. Riktigt kul, och barnen var nöjda med att sitta på parkett.


Själv är jag mest nöjd med att jag klara mig utan att äta godis/chips som barnen mumsade på.

Jordgubbsdrink

startade jag morgonen med.Tycker fruktsopporna är godast. Men idag när det luktade rosstatbröd i köket skall jag villigt erkänna att det lockade. Tyvärr så är kolhydraterna och speciellt dom snabb en riktig trigger på mig så jag vet att det inte funkar för då tappar jag kontrollen. Men jag känner mig stark när jag har fixat suget.

1-0 jag vs latmasken

Igår var lilltjejen magsjuk och det blev inte någon promenad som planerat. Trött i kropen efter bodyjamen pratade latmasken väldigt högt i mig. MEN jag åkte ändå i väg och körde milon och kondition på gymmet. Är så nöjd.
Idag är även mellanbarnen hemma och jag hoppas att vi kan komma ut en sväng, kanske lite pulka åkning, snön vräker ned just nu. Ikväll skall jag iväg på en träff och sälja me&i kläder, hoppas bara ingen annan blir magsjuk.


En ny favorit!


(Foto http://www.santamariaworld.com/Produkter/Kryddor/#!/wasabi-and-sesame/)

Åt till lunch en wook med rostbiff, kryddat med denna mumsiga krydda. Super god och lagom stark.


Igår blev det bodyjam, men oj vad kroppen fick lida. Hade rejält ont i fogarna i natt, men kul var det. Tyvärr så sov jag dåligt så nu när J sovmiddag somnade jag oxå. Fogarna känns bättre så jag hoppas att det bara var något tillfälligt.
Jag hade tänkte en långpromenad i dag, men lilltjejen mår inte bra i magen så jag vågar inte changsa. Får bli antingen i kväll eller så blir det träning med något av wiispelen.

En bra dag!

Åt mumsig laxwook till både lunch och middag, med guacemole.
På kvällen var jag först med min   3 åringen på gymnastik. Där kan man verkligen prata om sann rörelseglädje, så härligt att se alla glada barn med massa spring i benen. Där efter var det min tur att träna bodyjam och det är verkligen så kul!!
I morgon hoppas jag på fint väder för jag skall ut på en långpromenad.

Hungrig

har jag varit idag, inte så konstigt kanske med tanke på hur många kalorier jag har satt i mig den senaste tiden. Men nu är det andra bullar eller rättaresagt inga bullar ; )
Idag bytte jag ut såväl frukost som middag mot påsar, känner att jag behöver en kickstart för att bli motiverad.

Hej igen

Nu var det längesedan jag skrev. Det har hänt så mycket, vi har köpt tomt och skall bygga hus. Ett Myresjöhus, Tångudden, 1 planshus på 172kvm. Vi kommer att flytta från att bo öster om Göteborg till att bo söder, där jag är uppvuxen, mina föräldrar och syster m familj bor och grannen med min barndomskompis. Tyvärr så fixade jag inte den beslutsprocessen utan har ätit fel och för mycket. Känns verkligen trist att det är så jag hanterar stress, men så är det.
Det som är viktigt nu är att lära sig hantera detta och planera bättre, vissa dagar har gått bra men sen har jag hoppat tillbaka till mitt vanliga sätt att äta. Jag har så svårt att prioritera mig själv och när det blir för mycket så är det det som först går bort. Men att jag vet vad som är fel är ju oxå bra, tror det är sunt att man i vart fall ser problemen för hur skall man annars kunna göra det bättre.

Så peppa mig stöta mig, så skall jag fixa detta!!

RSS 2.0