Nytt möte

är alltid peppad efter Xvaganzas möten. Nu har jag halkat dit igen och gått upp men det märks att träningen har gett resultat då jag har gått upp i muskelmassa. Nu är det nya tag och vi har kommit överens om att jag får komma dit 1gg/ vecka för att väga mig, så att jag har lite press på mig. Känner att jag behöver det, klarar några dagar sen halkar jag dit igen. Just nu känner jag mig som jag håller på att bli sjuk, håller tummarna för att jag vaknar i morgon och mår bättre.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Be

Vägning varje vecka kan nog sporra dig. Du måste jobba mer mentalt med din målbild. Vad vill du uppnå? Hur mycket är det värt för att komma dit? Själv känner jag mig sjukt taggad av framgång, och så länge jag har framgång kan jag fortsätta hur länge som helst känns det som. Och framgång vet jag att jag får om jag sköter mig.



mvh//pernilla be

2011-02-18 @ 09:23:13
URL: http://pernillasviktresa.wordpress.com
Postat av: Anonym

Det är kanske bra om du tar tre veckor på helfart för att få igång viktminskningen ordentligt? Helfart tillåter inga undantag, det är soppor tre gg/dag som gäller och inget annat. Om man äter på halvfart är gränserna desto mer flytande.



Klarar jag helfart så klarar alla det, jag lovar. Bara du inte tänker att du ska "försöka" - du måste tänka att du "ska".



mvh//pernilla be

2011-02-18 @ 09:26:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0