-5kg första veckan

Vilket jag självklart är väldigt nöjd med. Dagarna flyter på nu bokstavligen talat ; )
Igår var jag dock på riktigt dåligt humör och tycket det var svårt att hantera ilskan, inser att jag nog väldigt ofta äter mig lugn. Idag mår jag bättre både i själ och knopp. Gick tom och shoppade kläder, för i morgon  börjar jag jobba igen efter min föräldraledighet, lagom att börja på en fredag för att sedan vara ledig ända till ons, skall nämligen bara jobba 60%.

Idag är det möte på Xtravaganza skall bli trevligt!

Dag 6 och jag har vägt mig

-4,5kg. Tjohoo, vet att det mest är vatten som försvinner men ändå!! Det gör ju att man blir väldigt motiverad!
Börjar faktiskt tro att det är möjligt att jag kan lyckas bli av med min övervikt, har som mitt mål att när vi har flyttat och barnen börjar i sin nya skola i höst att dom skall lämnas där av en normalviktig mamma, den bilden är väldigt stark!! Och nu känns det inte omöjligt längre, 20 veckor kvar. Och då måste jag minska 1,5 kg i veckan, ett högt mål men som sagt inte omöjligt.


Dag 5

Det rullar på rätt bra, har inhandlat fler rtd som är färdigblandade. Tycker inte att sopporna är så goda om man inte får mixa dom, att bara skak gör att det lätt blir klumpar. Humöret har inte varit så bra, får verkligen jobba på det. Känner att i vanliga fall hade jag satt mig med en kopp kaffe och bulle och tryck ned känslorna, nu får jag hantera dom och då blir jag lite för arg när jag är stressad. Jaja man lär sig varje dag.


Dag 4

Det rullar på. Idag har jag haft fullt upp och är glad för dom färdigblandade sopporna. Goda och lätta att ta med.
Dock har det blivit ett ägg på kvällen både idag och igår. Hoppas att det funkar bra ändå. Funderar på att se över hur jag dricker mina soppor för det känns som det blir för svårt på kvällen.


Just nu känns det svårt!

Varken hungrig eller matt som jag har befarat men sugen. Jisses vad kycklingen såg god ut som familjen åt idag slog tom barnens lördagsgodis. Känner mig sur och ilsk. Grr hoppas morgondagen blir bättre!!

Dag 2

Känns helt okej, hungerkännslor finns och huvudvärk. Men inte värre än att jag står ut.

Är lite fundersam till hur mina inderal fungerer, tyvärr fick jag tel först om en vecka till läkaren.

Någon som har erfarenhet av ketos och betablockerare, det som får mig att funderar är att det står att man inte skall äta dom efter en lång fasta?!?

Lite huvudvärk

men annars mår jag okej. Jag har ibland huvudvärk efter en olycka där jag skadade nacken så det är iof inte ens säkert att det hör ihop. Känner mig motiverad och stark.
Delade upp vaniljen i morse och det gick bra och till lunch tog jag en varm grönsaksoppa och lite kaffe efteråt.
Blir att borsta tänderna lite oftare är van vid tuggumi men det funkar när man är hemma med tandborstning.

Håller på att städa gaderoben, skall flytta i sommar så det behöves nu inför husförsäljningen. Spara undan lite kläder i mindre stl så jag kan ha som delmål.

Nu blir det helfart!!

Det går för långsamt med halvfart när man som jag inte fixar att följa det till 100%. Och då går det ännu sämre. har varit tveksam pga min struma, men känner nu att om det blir problem får jag ta det då. Att väga så här mycket är faktiskt en större risk. Känns mycket lättare att jobba med målbild osv, när man vet att något ger resultat!!

Har tänkt dricka mina soppor så här.

7.00  0.5st
9.30  0.5st
12.00 1st
15.00 0.5st
17.30 0.5 st

Vad tror ni, är det ett bra upplägg??Body Combat

Har jag tränat idag för första gången och jisses vilket tufft pass. Var helt slut!! Fantastiskt kul vart det oxå så det blir fler gånger, helt klart. Har annars svårt matmässigt på helger, det bjuds så många tillfällen att mumsa godsaker att det inte är lätt att stå imot alla och när jag väl tagit något finns det ingen hejd, tyvärr. Jobbar på det och det är bättre men inte bra.

Goo morgon!

Äntligen skiner solen igen och det känns så mycket bättre. Sitter och funderar på vad jag och mina små skall hitta på idag! I kväll skall jag iväg och träffa tjejerna, men vi är alla ganska kostmedvetna så det blir grönsaker och dipp, men även lite vin. Känns som det är så sällan att ett glas eller två kan jag unna mig, skall köra dottern till innebandy på lördagsmorgonen och sedan jobba så några mängder blir det absolut inte.
Hoppas ni får en härlig fredag!!

+-0

Nä nu får jag skärpa mig!! Känns inget bra det här, träningen går dock toppen bra, men inte maten. Faller i fällor gång på gång men äter i det stora hela bättre än innan, men jag vill ju gå ned i vikt och då får jag ta och skärpa mig!!
Så en vecka utan fusk och utsvävningar!!!

Behöver nog lite nya gymövningar

Jag kör Milon vilket är cirkelträning på gymmet med ett kort som man sätter in och där maskinen ställer in sig efter mina inställningar. Väldigt smidigt, men jag känner att jag vill mer. Funderar på om skall boka in nån av tränarna och gå igenom lite nya övningar. Känner att jag är sådan att jag nog vill ha struktur i min träning. Hur gör ni?

Hur gör ni andra med semlorna?

På tisdag skall jag ha hem kompisar på Mary Kay träff. Tänkte bjuda på Semlor och funderar på om man skall göra någon minivariant så man kan ta en i vartfall.
Hur gör ni andra? Blir det semla eller ej?
Själva semlans kallorier kan man ju leva med, jag är dock rädd för suget!! Att jag skall fortsätta skukta efter mer gott.

Idag var vi iväg på innebandy och jag fixade det!! Har varit en akilleshäl innan alltid godfika och kaffe i hallarna, men idag hade jag med en xtravaganzabar och det räckte gott. Tycker det är så härlig när man fixar sådana vardagsklurigheter.

Nytränad

Å så härligt att starta dagen med ett pass på gymmet, inte helt sannt dock då jag faktiskt var kl 08.00 i ishallen för dotterns konståkningsträning, men där efter blev det ett pass på gymmet.
Så nu har jag ätit lunch och har hela dagen framför mig.

Godmorgon!!

Fniss inser att kanske 2kg muskelmassa på en veckan är inte rimligt, men det var vad vågen visade och även om det nu inte vart så mycket så hoppas jag i vart fall att lite muskler bildades och fett försvann. Nu har jag kommit in i ett gott flyt i träningen och längtar riktigt efter nästa träning, tror det får bli på lördagförmiddag.
Testade youghurt baren i dag och den var okej funkade som frukost, återstår att se om jag håller mig mättare längre på den än sopporna för jag blir så himla hungrig på förmiddagen.

Veckans vägning var både bra och dålig

+-0 är ju inte så kul, MEN jag har gått ned 2kg i fett och ökat det samma i muskler. En stor fördel att gå till gymmets tanitavåg att väga sig helt klart!!! Har verkligen kört tufft på gymmet denna veckan 3 hårda pass så även om det är lite trist att man inte minskar i vikt, är det ju ändå så att fett försvinner och muskler kommer till. Skall verkligen försöka fokusera på det!!

Testade Xtravaganzas bars idag, toffe choklad riktigt god. Köpte hem en i varje smak, perfekt att ha i handväskan. Jag är lite för spontan ibland för mitt eget bästa och då är det ju toppen att kunna ha en lösning för hungern.

RSS 2.0