Upp och ner, ner och upp

Å va tröttsamt, jag är verkligen en jojo bantare. Blir så trött på mig själv. Men nu får det vara nog!! Har varit på Xtravaganza vilket alltid är motiverande. Bestämt med några tjejer om att gå och träna nästa vecka. Funderar på att gå på helfart igen, då det gick bra sist. Men sen måste jag inse socker är som knark för mig det finns ingen annan förklaring hur det kan göra att jag tapppar all kontroll. Tror min ända changs att bli frisk från min övervikt är att utesluta det ur mitt liv. Ett stort steg men samtidigt är det inte värt det.


Jag mår bra!!

Tack för att ni undrar. Jag mår bra, men har det vädligt stressigt just nu. Allt hände samtidigt, bygglov för huset blev klart, så markarbeterna skulle igång, tomten betalas osv.. Sedan har vi lagt ut vårat hus till försäljning och har visnignar nu till helgen.Massa fix och styeling, dessutom har jag kört igång på mitt jobb i full fart och skolarin minstingen hos dagmamma. Tyvärr så blir vikten lidande oxå för varken träning eller nyttig mat har det blivit.
På fredag väntar dock ett litet lufthål eller stort, vi åker på 1 veckas semester till Mallorca allinclusive, skall bli så underbart och när jag kommer hem då blir det pulversoppor igen.  Och då skall jag blogg igen. Hoppas ni andra har det bra, så är jag snart åter igen...

RSS 2.0