-8kg på 2.5 veckor

är jag väldigt nöjd med. Nu trappar jag upp med mat, har alltid sagt att jag bara skall köra så länge jag mår bra och det har jag inte gjort dom senaste dagarna. Jag har haft monsterhuvudvärk och inga tabletter har hjälpt. Började trappa upp lite igår och idag ordentligt. Tänk att sallad och lite kalkon kan smaka så gott och kaffe med mjölk. MMMmm!! Har köpt boken " din coach i köket" där det finns massa recept som passar min smak, skall bli kul att testa dom.
Idag känner jag mig pigg och glad och slapp knapra huvudvärkstabletter, skall köra på halvfart tills efter påsken och sedan köra helfart igen. Får se hur det upplägget fungerar.

Kommentarer
Postat av: Pernilla Be

Superbra! Det är snubblande nära ett snitt på 3kg i veckan och det är verkligen kanonbra. Var försiktig när du börjar äta så du inte börjar frossa bara, det är lätt hänt när kroppen får smak för mat igen :)



mvh//pernilla be

2011-04-12 @ 09:25:07
URL: http://pernillasviktresa.wordpress.com
Postat av: Kicki

Jag håller med om att kaffe med mjölk smakar ljuvligt efter en helfartsperiod och det är min sakna mest grej.

Bra kämpat och här kommer det lite pepp!!!!

2011-04-13 @ 10:26:01
URL: http://mullegull.blogspot.com
Postat av: Joline

Spännande med en ny bok! Själv är jag så jäkla dålig på att använda böcker, jag kör mest i samma gamla bana och det är ju inte alltid speciellt upplyftande tyvärr...

2011-04-15 @ 16:55:34
URL: http://enmatmissbrukareskamp.blogg.se/
Postat av: Pernilla Be

Hur går det för dig? Hälsan tiger still hoppas jag.



mvh//pernilla be

2011-04-20 @ 20:38:25
URL: http://pernillasviktresa.wordpress.com
Postat av: Jessica

Hej. Jessica heter jag fyller snart 30 ar.

Vad kor du pa for diet? (jag skriver pa engelskt tangentbord darfor ser det lite knas ut) 8 kg ar ju kanonduktigt ju! maste ha varigt jattekampigt. sjalv kor jag danska rixhospitaletsdiet pa 13 dagar. har hittils gatt ner 3,5 kg sen sondags. jag vet mmed att det ar mest vatten och muskler men det ar ju knuffen man behover :) Vad kommer du kora vidare pa efter sopporna? Hur manga kg har du att ga ner? jag har ca 30-35kg att ga ner. blir en lang resa.

2011-04-29 @ 07:21:57
URL: http://franomednuu.blogg.se/
Postat av: Pernilla Be

Här är så tyst. Hur är det med dig? Hoppas innerligt att hälsan tiger still. Är det inte så tycker jag att du ska blogga ändå. När det går dåligt behöver man verkligen bloggen och sina blogg-vänner :)



mvh//pernilla be

2011-05-04 @ 12:30:16
URL: http://pernillasviktresa.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0